Rooieravotr, nu ook bereikbaar via MSN…

Lenin definieerde socialisme naar verluidt ooit als “sovjets plus electrifcatie”. Van die sovjets kwam helaas al snel weinig terecht, maar dat is een ander verhaal, de uitspraak is wellicht beter dan een flink stuk praktijk van de uitspreker. Ik varieer dan ook graag eventjes: revolutie is zelf-doen plus digitale communiatie. In dat kader even het volgende.

Dit weblog heeft intussen een niet onaardig aantal lezers, en ook het aantal mensen dat reacties achterlaat  is wel eens lager geweest. Er staan dan ook stukken op die kennelijk utdagen tot reactie, tot discussie ook, en niet alleen over die dekselse Lenin en die lastige Russische revolutie. Ik stel prijs op zowel lezers als op reactie en discussie.

Om op de hoogte te blijven van wat er op dit webog gebeurt zijn er al diverse mogelijkheden.

Voor Hyves en Facebook geldt dat iedereen gewoon zich als ‘vriend’ (raar woord hier, zoveel vrienden heeft een mens nooit, maar men snapt het idee) te melden via genoemde pagina’s. Ik hou me natuurlijk het recht voor om mensen te weigeren, maar dat doe ik niet erg gauw. Het gaat in beide gevallen vooral om politieke pagina’s, niet om mijn exclusiev privé-domein, mensen zijn gewoon in principe welkom. Bij Twitter is het helemaal simpel: je meldt je als volger, en je ziet wat ik uitspook.

Ja, en dan MSN!  Mensen die mij kennen weten dat ik een verwoed gebruiker van da chat-medium ben. Ik heb ook een MSN-account dat ik nu speciaal voor politieke contacten gebruik. Ik ga dat hier niet online zetten, dat is me ietsje teveel openheid. Wil je via MSN met mij praten, dan doe je het volgende: je stuurt me een mailtje naar rooieravotr@live.nl , waarin je je kort voorstelt. Ik reageer en voeg je dan als het mij okay lijkt toe. Lang leve het digitale netwerk-gebeuren, en ik spreek een aantal van jullie hopelijk binnenkort eens on-line 🙂

Plaats een reactie